“In alle rust wonen boven een drukke straat”

Spel van vormen en licht in Schaarbeek

‘Jerusalem’ combineert een dokterspraktijk met 4 sociale woningen. De verschillende elementen onderscheiden zich van elkaar door wisselende graden van transparantie en variërende volumes. De praktijk bevindt zich op het gelijkvloers en een tussenverdieping. De indeling van het onthaal en de consultatieruimtes, samen met de inval van veel gefilterd licht, schept vertrouwen en rust. Daarboven liggen de wooneenheden stuk voor stuk naar het westen georiënteerd. De bewoners van de 2 duplexen hebben zelfs een eigen terras. Heerlijke rustpunten boven de drukke straat.

Waarom Terca Agora Superwit en Terca Forum Ombra?

In de wijk lijken alle huizen op elkaar, zonder identiek te zijn. Bakstenen zijn daarbij de verbindende én de onderscheidende factor. Daar bouwt de Terca Forum Ombra op voort. Ze past in de omgeving, maar trekt tegelijkertijd de aandacht. In combinatie met Terca Agora Superwit stenen werd de gevel helemaal een blikvanger.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Fotografie
Producten
 

ARJM architecture, Abdelmajid Boulaioun

Brussel

Filip Dujardin

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.