"Duurzaam bouwen in Limburg"

Project bekroond met de Award Duurzame Woning

Dit project werd bekroond met de Award Duurzame Woning 2010, een gezamenlijk initiatief van Steunpunt Dubolimburg en Confederatie Bouw Limburg met als doel duurzaam bouwen in Limburg te promoten. De woning blinkt niet alleen uit als een kunstwerk van glas, bakstenen, staal en beton, maar maakt ook slim gebruik van energiebesparende toepassingen en materialen. Bovendien kan het ontwerp eenvoudig aan eventuele wijzigende noden worden aangepast. Zo is de woning via hellende vlakken volledig rolstoeltoegankelijk, zelfs tot op het groendak.

Waarom Artiza Terca Veldbrand Gesmoord?

De architect koos voor deze handvormsteen omdat zijn nuancering de gevel een uitgesproken en uniek karakter geeft. Door het traditioneel metselen en opvoegen van de Veldbrand Gesmoord ontstond er bovendien toch één vlak.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

DSP2

Lummen

Terca Artiza Veldbrand Gesmoord (uit het gamma)

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.