Een coherent geheel

“Perfecte tegemoetkoming aan schaarste, resten en budget”

Dit ontwerp is deel van een geheel, ontstaan vanuit de ontwikkeling van een binnenplaats met meerwaarde voor de omgeving. De uniforme lichte kleur van zowel de wit geglazuurde tegelpannen en het wit gekaleid metselwerk zorgen voor een coherent geheel tussen de schaalgroottes die het enclos van de binnenplaats begrenzen.

Er ontstaat een unieke lichtinval ter hoogte van de galerij en het binnengebied door de extra weerkaatsing van het licht en de nuances van haar omgeving. Een galerij begeleidt het semipublieke inkomgebied van de grondgebonden woningen en geeft als overdekte buitenruimte geleding aan de overgangen van groot- naar kleinschaligheid, van publiek naar privé.

De bouwvolumes strekken zich uit over drie lagen. Een kleinere schaal die wordt gehanteerd met het nodige respect ten opzichte van de omliggende bebouwing. Hiervoor werd geopteerd voor een mix van grondgebonden woningen met privétuin en appartementen met eigen tuin of terras.

Waarom Koramic Tegelpan Plato Wit geglazuurd?

De tegelpan integreert zich perfect in het geheel van witte wanden en terrassen van de appartementen en het wit gekaleid metselwerk ter hoogte van de grondgebonden woningen.

Informatie over het project

 
Architect

Aannemer

Locatie

Product

 

ebtca multiprofessionele architectenvennootschap

DYLS Construct

Sint-Stevens-Woluwe

Koramic Tegelpan Plato Wit geglazuurd (product op maat)

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk