"Een bruisend stuk groen"

Een elegant park met een hedendaagse insteek

Om van het park in het West-Vlaamse Zwevegem opnieuw een bruisend stuk groen te maken, waren verschillende ingrepen nodig. De wandelassen werden in het park omgevormd tot brede boulevards waar plaats is voor wandelaars, lopers en spelende kinderen.

Bezoekers worden in het opgefriste park op hun wenken bediend. Lopers kunnen er zich uitleven, kinderen krijgen een speeltuin om in te ravotten en de uitbreiding van de beide waterpartijen opent nog meer mogelijkheden voor ontmoetingen. Dat alles met respect voor het historische aspect van het kasteel en de fontein, maar ook voor het meditatieve karakter van het park.

Waarom Arte Paars Gereduceerd?

In een park is de keuze voor een duurzaam materiaal voor de hand liggend. De Arte Paars zorgt bovendien voor wat kleur in al het omliggende groen. De kleiklinkers zullen er na honderd jaar nog net hetzelfde uitzien.

Het doorslaggevende argument is het kleine formaat, dat het mogelijk maakt om de meanderende bochten van de paden te volgen. Gezien de gestileerde vormen, was de keuze voor deze strakke kleiklinker snel gemaakt.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Ontwerpbureau De Witte Kamer, Lo

Zwevegem

Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.