“Magistraal blikveld op de groene omgeving”

Een helling als uitdaging

De concrete uitdaging bij deze woning bestond erin om een meerwaarde te creëren op een sterk hellend perceel. Het talud aan de straatzijde is bijna 2 verdiepingen hoog. Het ontwerp countert die natuurlijke hindernis door functionele ruimtes zoals de berging, inkom en carport op het gelijkvloerse niveau te organiseren. Op de eerste verdieping liggen de nachtvertrekken, deels ondergronds ingewerkt.

Een groot raamvlak in de zijgevel van de ouderkamer geeft uitzicht op de bocht in de straat. De topverdieping ligt op maaiveldniveau van de achtertuin. De volledig open verdieping brengt ruimtelijkheid. De leefruimtes genieten hier van een magistraal blikveld op de groene omgeving.

Waarom Terca Artiza Hectic?

De structuur, de grofheid en de kleurnuances van de Terca Artiza Hectic vormen een ideale aanvulling op de ruigheid van het sterk glooiende perceel met boeiende vergezichten. Het dunmortel metselwerk zorgde voor strakke, uniforme voegen die de grillige vorm van de steen nog beter benadrukken.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Egide Meertens Plus Architecten, Riemst

Borgloon

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk