“Lichte nuances die nooit de overhand nemen”

Een toonzaal die in het oog springt

In het verlengde van het bestaande studiebureau in Zulte werden voor een bouwbedrijf een nieuwe inkom en toonzaal ontworpen. Beide bouwsels springen in het oog voor passanten aan de straatkant.

Om de uitbreiding te onderscheiden van de bestaande bebouwing, werd er zowel in plan als in aanzicht op een subtiele manier trapsgewijs gebouwd. Zo ontstaat een boeiende ruimtelijke opbouw die versterkt wordt door de strakke baksteenarchitectuur. De gevels blijven gesloten, terwijl het licht van bovenaf binnenkomt.

Waarom Terca Metropolis Aula Rood?

De materialisatie van het gebouw was er helemaal op gericht om de volumeopbouw kracht bij te zetten. De rode, licht genuanceerde baksteen in lang formaat leende zich daar perfect toe, zeker in combinatie met een dunbedmortel die het effect nog versterkt. De vlakken zijn mooi egaal, met een lichte nuance die weliswaar nooit de overhand neemt.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Producten

 

Vande Kerckhove, Heule

Zulte

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.