“Lichte nuances die nooit de overhand nemen”

Een toonzaal die in het oog springt

In het verlengde van het bestaande studiebureau in Zulte werden voor een bouwbedrijf een nieuwe inkom en toonzaal ontworpen. Beide bouwsels springen in het oog voor passanten aan de straatkant.

Om de uitbreiding te onderscheiden van de bestaande bebouwing, werd er zowel in plan als in aanzicht op een subtiele manier trapsgewijs gebouwd. Zo ontstaat een boeiende ruimtelijke opbouw die versterkt wordt door de strakke baksteenarchitectuur. De gevels blijven gesloten, terwijl het licht van bovenaf binnenkomt.

Waarom Terca Metropolis Aula Rood?

De materialisatie van het gebouw was er helemaal op gericht om de volumeopbouw kracht bij te zetten. De rode, licht genuanceerde baksteen in lang formaat leende zich daar perfect toe, zeker in combinatie met een dunbedmortel die het effect nog versterkt. De vlakken zijn mooi egaal, met een lichte nuance die weliswaar nooit de overhand neemt.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Producten

 

Vande Kerckhove, Heule

Zulte

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk