"Een oase van rust"

Privéwoning in Krombeke

Dit perceel leende zich perfect tot het oprichten van een eenlaagse, rustige en uitgestrekte compositie van wanden en volumes. Een thuis om na de werkdrukte te kunnen genieten van het aspect wonen en van elkaars aanwezigheid. Een oase van rust aan de rand van de stad.

Waarom Terca Pagus Iluzo ?

De architect werkt graag met open en gesloten vlakken. De gesloten vlakken moeten voor hem ook een verhaal vertellen. Dit vertaalt zich in een warme kleurenvariëteit en in een reliëf dat bekomen is door het stapelen van stenen. Door het gebruik van de Terca Iluzo Pagus gevelsteen is er geen voegmortel, wat een spanning met het wildverband teweegbrengt.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

PVL|architectenbureau

Krombeke

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.