“Verfijnde bakstenen, textuur en contrast”

Elegante luxevilla in Afsnee

In een recente verkaveling aan de Leie gaf CAAN architecten vorm aan een ruime en elegante luxevilla met binnenzwembad. De volumes zijn in de lengte en in zigzagvorm verspreid over het bouwperceel. Zo ontstaan twee grote tuinen, vooraan zuidgericht en met zicht op het bos achteraan. Het centrale overdekte terras vormt meteen ook de toegang tot het zwembad. Deze spreiding van woonvolumes levert op de bovenverdiepingen twee compacte woonzones op.

Waarom Terca Wasserstrich Special Grijs?

De hele architectuur is sober opgevat, iets wat zich in de gevel vertaalt in mooie, langwerpige Terca Wasserstrich Special bakstenen. Die zijn neutraal en vlak opgevoegd, zodat de gevelvlakken de show stelen. De grijze baksteen zorgt voor een verfijnde geveltextuur die mooi contrasteert met het glanzende, strakke effect van de donkere glaspartijen. De royale horizontale raamopeningen uit verschillende raamdelen zijn dieper ingebed in de gevel, ideaal als buffer tegen de zon.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

CAAN architecten

Afsnee

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.