“Elegant, minimaal ontwerp schept ruimte voor royaal en warm interieur”

Open- en geslotenheid bij familievilla in Enschede

Villa CG in de architecturaal befaamde Museum- laan in Enschede moest ‘het mooiste huis van de straat’ worden. Powerhouse Company realiseerde samen met Van der Jeugd Architecten een moderne familievilla. Het ontwerp blinkt uit in eenvoud en horizontaliteit, en houdt de balans tussen open- en geslotenheid.

De basis vormt een bakstenen kubus met langs beide zijden glazen erkers onder een witte oversteek. De woonkamer aan de glazen achterzijde geeft prachtig zicht op de tuin. Binnen zet de kubusvorm zich verder en boven keert hij volledig terug. Binnen en buiten creëert het kleurenspel van hoogwaardige materialen dynamiek en harmonie.

Waarom de Terca Wasserstrich Special E1?

De inspiratie komt van de bakstenen villa’s van Mies van der Rohe in Krefeld (Duitsland). De architecten en de opdrachtgever verkozen deze slanke gevelstenen van Wienerberger. Ze zorgen voor een elegant gevel- beeld en een uniek samenspel met de meubels.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Powerhouse Company, NL - Rotterdam i.s.m. Van der Jeugd Architecten

Enschede

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk