Geïnspireerd op oude hoevegebouwen

"Dakvolumes met een uitgesproken artisanaal karakter"

Midden een landelijke omgeving werd een oud hoevecomplex gesloopt en vervangen door een nieuwe woning met bureel en paardenstal. De nieuwe gebouwen werden opgesteld rond een groen aangelegde binnenkoer.

De volumes zijn geïnspireerd op de kenmerkende langwerpige hoevegebouwen uit de streek, met grote zadeldaken en dakoversteken. Een doorrijpoort sluit de binnenkoer af van de straatzijde. Er werd bijzondere aandacht besteed aan de beleving van het mooie open landschap en het zicht op de paardenweide.

Waarom Koramic Aleonard Esprit Patrimoine Rouge de mars en Noir de vigne?

Voor de daken viel de keuze op de tegelpannen Aleonard Esprit Patrimoine in een mix van Rouge de mars en Noir de vigne en dit in twee verschillende formaten. Deze pannen hebben een artisanaal karakter en vertonen een warm genuanceerd kleurenpalet, dat zeer goed aansluit bij de gerecupereerde gevelsteen en de groene omgeving. Door deze materiaalkeuze zullen de daken steeds hun tijdloze klasse behouden.

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.