“Subtiel spel van verwerkingsmethodes”

Gemengd woonproject in Brugge

Het gemengde renovatie- en nieuwbouwproject ‘Steenbrugge’ aan de Brugse buitenrand biedt plaats aan acht eengezinswoningen en een nieuwbouwkantoor bovenop een gedeelde ondergrondse parking. Het vroegere, waardevolle herenhuis vond een nieuwe bestemming in de vorm van een studentenhuis. De kantoren kijken uit over het kanaal, het achterliggende wooneiland paalt aan het Lappersfortbos. De woningen hebben eenzelfde grondplan, maar hun concrete inplanting en schakeling creëren unieke eigenschappen.

Waarom Terca Milosa Kogelbloem en Koramic Tegelpan Oud Koper Bezand?

Architecten Groep III werkte alle volumes uit in een sobere baksteen (Terca Kogelbloem). Via variatie in de verwerkingsmethodes van de baksteen, met dunmetselwerk voor de woningen en verlijming voor het kantoorgebouw, wordt subtiel het onderscheid getoond tussen woon- en werkfunctie. De kleur van het metselwerk vloeit mooi over in de woningdaken dankzij de Koramic tegelpan (Oud Koper Bezand).

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.