“Eenheid en rust, zowel binnen als buiten”

Genieten in de Vlaamse Ardennen

Deze landelijk gelegen woning beslaat met binnenkoer en tuin ongeveer 1.000 m². Het betrof oorspronkelijk een klein oud boerderijtje, rustig ingebed in het landschap van de Vlaamse Ardennen. De oorspronkelijke woonvolumes werden grotendeels gerespecteerd en door het gebruik van uniforme materialen werd een sterke eenheid tussen binnen en buiten bereikt.

Oprit en binnenkoer werden bedekt met een kleiklinker die doorloopt naar het bureau en via trappen naar de leefkeuken. Van hieruit krijgt men een mooi zicht op het overdekte terras, de zwemvijver en het glooiende landschap. Grote schuiframen laten buiten en binnen naadloos in elkaar overvloeien.

Waarom Trendline Eros getrommeld?

Deze zwartbruine klinker sluit mooi aan bij de oorspronkelijke woning en neemt je vanaf de straatkant mee doorheen tuin-, leef- en werkruimte. Deze duurzame, natuurlijke klinker zorgt eveneens voor een logische verbinding tussen oud en nieuw, tussen het strakke interieur en het zachtglooiende landschap.

De warme, tijdloze klinker liet ook de uitwerking van trappen toe, die gebruikt worden als zitbanken. Rond de zwemvijver zorgt de Trendline Eros voor een warm en veilig antislip oppervlak.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Tuinarchitectuur Otium, Dominic Christiaens, Brakel 

Brakel

Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.