“Privétuin met twee gezichten”

Halfopen bebouwing met een brede blik op de tuin

Achter deze halfopen bebouwing schuilt een tweedelige tuin, waarvan elk deel zijn eigen karakter heeft. Ruime raampartijen bieden een open blik op de patio. De leefruimte biedt zicht op het achterste gedeelte van de tuin, met het bos in de achtergrond.

Elk raam biedt met andere woorden een ongehinderd zicht op groen, wat weerspiegeld wordt in de keuze voor zachte, natuurlijke materialen die architectuur en natuur vlot in elkaar laten overlopen. Dat effect wordt nog versterkt door de vaste plantenborders. Die krijgen in elk seizoen een ander kleurenpalet en contrasteren mooi met de organische haagstructuren, die het hele jaar door fris en groen blijven.

Waarom Trendline Eros getrommeld?

De neutrale kleur van deze kleiklinker weerspiegelt de natuurlijke elementen in de tuin. Daarnaast passen de kleiklinkers ook perfect bij de architectuur van de woning en vormen ze een visuele verbinding tussen de verschillende binnen- en buitenruimtes. Het tuinpad loopt door de hele tuin, van terras naar terras, in een kleur die aansluiting zoekt bij de zwemvijver en het hout van de patio.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Studio Grün, Willem Van den Eynde, Berchem i.s.m. Gardenova, Antwerpen

Brasschaat

Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.