“Coherentie in kleurschakeringen van gevel en dak”

Handelsruimte met appartementen in Melle

De vier bouwlagen, met onderaan handelsruimtes en daarboven appartementen, vormen hier één geheel. De twee handelszaken op de benedenverdieping lopen door van voorgevel tot achterbouw. Centraal, achter de bakstenen penant, zit de inkomhal naar de appartementen verborgen. Op de eerste verdieping zijn twee appartementen ondergebracht. In het dak zitten twee ruime duplexen met een vide rond een inpandig terras. Ramen en terrassen verspringen met hun zwarte omkadering als in een dambordpatroon.

Waarom Terca Artiza Hectic en Koramic Tegelpan Patrimoine kleurenmix?

Om de commerciële en woonfunctie van het gebouw coherent uit te werken, loopt de gevel over in het dakvlak. Gevel- en dakmateriaal zijn gelijkaardig, maar toch verschillend. Vanwege het detail zijn de gevels in Terca Hectic uitgevoerd. Het dakmateriaal met zijn mix van Koramic tegelpannen in aardetinten is afgestemd op de gekozen gevelsteen, zodat kleur en schakeringen harmonieus samengaan. Om het massieve te benadrukken, gaan een aantal ramen achter smalle bakstenen penanten schuil.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.