“Stijlvolle renstallen worden deel van erfgoedsite”

Hoogwaardige paardenstallen in Wolvertem

Deze nieuwe paardenstallen maken deel uit van een kasteelboerderij in Wolvertem. Toppaarden en hun verzorgers leven en werken er in een aangename, comfortabele setting. Dankzij hun hoogwaardige afwerking sluiten de stallen mooi aan bij de naburige, oudere gebouwen. Zo werd er bewust gekozen voor volledige pannendaken. Een visuele troef die ook indruk maakt op de potentiële kopers van jumpingpaarden en hengsten.

Waarom Authentica Retro Rood?

De Authentica Retro Rood kleiklinkers verbinden 4 gebouwen met elkaar. Een klinkerpad leidt naar een gebouw, gidst u vervolgens de stal door en wijst daarna de weg naar het volgende gebouw. De Authentica Retro Rood klinkers kregen de voorkeur dankzij hun luxueuze en stemmige uitstraling die past bij de klassieke klasse van de volledige erfgoedsite. Bovendien worden kleiklinkers alleen maar mooier met de tijd, terwijl ze hun waarde behouden.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Bouwcoördinator Marc Symons, Peer

Wolvertem

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk