“Harmonieuze materiaalkeuze, contrast in textuur”

Infrabelcentrum voor Eurogare in Luik

Op een steenworp van Luik ontwierp architectenbureau Canevas in opdracht van Infrabel een fonkelnieuw technisch en administratief centrum voor infrastructuurbeheerder Infrabel. 

Het opvallende gebouw bestaat uit twee vleugels – de ene loopt parallel met de treinsporen, de andere bevindt zich tussen een nabijgelegen seinhuis en spoorwegbrug. Naast kantoren en technische lokalen, vind je er ook leslokalen en een overdekte parking, en dat alles rond een met licht overgoten binnentuin.

Waarom Terca Artiza Hectic?

Het Luikse Infrabelcentrum combineert een stedelijke uitstraling met het tijdloze karakter van het Belgische spoorwegpatrimonium. De Terca Hectic gevelstenen staan niet alleen garant voor opmerkelijke kleurschakeringen, maar spelen ook met contrasten. Tegen de achtergrond van deze robuuste, duurzame stenen komen de gestroomlijnde raamopeningen in aluminium alleen maar beter tot hun recht.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Canevas Architecture & Ingénierie, Angleur

Luik

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.