“Verschillende texturen in dialoog”

Jeugd- en cultuurcentrum in Halle

Het nieuwe jeugd- en cultuurcentrum CC ’t Vondel in centrum Halle vervult zijn rol als plek voor samenkomst en ontspanning met verve. Met zijn open en uitnodigende architectuur zoekt het CC aansluiting bij de omringende openbare ruimte. Het bestaande culturele centrum aan de straatkant werd niet alleen uitgebreid, maar ook geïntegreerd in de vroegere brandweerkazerne ernaast. De achterliggende parking bood plaats aan een jeugdhuis met ondergrondse fuifzaal.

Waarom Terca Caracterra Hectic Gesmoord Special?

Voor deze nieuwbouw viel de keuze op Terca Hectic Gesmoord Special, een ruwe gevelsteen met een natuurlijke tint. Die vormt het perfecte tegengewicht voor het gladde zwarte buitenschrijnwerk, de effen betonpartijen naar de onderliggende fuifzaal en het strakke zwarte volume van het aanpalende cultuurcentrum. De robuuste gevelsteen versterkt bovendien het gemodelleerde volume van het jeugdcentrum, waar uitsparingen, inhammen en hoeken de bovenhand hebben.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Nero, Tim Marlier

Halle

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk