“Robuust volume, warme accenten”

Lage-energiewoning met bureau in Aalter

Het ontwerp voor deze lage-energiewoning is geïnspireerd door het lineaire karakter van de oorspronkelijke langgevelboerderij. Ondanks de niveauverschillen in het dak en het vooruitspringende bureaugedeelte levert dit een strak moderne lijn op. De knipoog naar het landelijke schuilt in de houtaccenten. Aan de straatkant heeft de bureauwoning een meer gesloten karakter, terwijl de volledig opengewerkte achtergevel de natuur – en veel licht – binnenhaalt.

Waarom Terca Caracterra Hectic Gesmoord en Koramic Tegelpan Plato Blauw Gesmoord?

De donkere, gesmoorde Hectic stenen met hun ruwe textuur en vele kleurverschillen brengen variatie in de gevel. Samen met de blauw gesmoorde Plato tegelpannen creëren ze een strak en robuust volume. Hoewel de gesmoorde pannen genuanceerd zijn, zijn ze toch vrij uniform van kleur. De keuze voor de Plato pannen hielp om een zo vlak mogelijk dak te creëren. Het buitenschrijnwerk in afzelia laat de donkere muren volledig tot hun recht komen en zorgt voor een warm accent.

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk