“De karaktersteen zorgt ervoor dat de woning als sculptuur uitspringt in het straatbeeld."

Massieve woning in Merchtem

Door de opeenstapeling van verschillende volumes integreert de woning zich in de schaal en vorm van zijn omgeving. Het contrast tussen de drukke straat en het uitzicht op de rustgevende, open weilanden aan de tuinzijde weerspiegelt zich in de indeling van de woning. Terwijl secundaire ruimtes zoals de slaapkamers zich aan de straatzijde bevinden, genieten de leefruimtes van een maximaal uitzicht op de weidse omgeving.

Waarom Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd?

Met zijn sterke karakter benadrukt deze gevelsteen de massiviteit van de woning. De verschillende nuances in de steen zorgen ervoor dat de woning uitspringt in het straatbeeld. Het spel van verschillende volumes in het gebouw worden extra benadrukt door de uitspringende koppen in de gevel. Die zorgen bovendien voor een leuk schaduwspel en geven hiermee de gevel een levendigheid. De gevelsteen is doorgetrokken als plafond voor de overdekte inkomzone, voor een maximaal gevoel van volume.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Kachet Architects

Merchtem

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk