"Bouwpercelen samenvoegen tot een groter geheel"

Residentie Hulsteinde in Maasmechelen

In deze verkaveling werden 2 bouwpercelen samengevoegd om er een project met 5 appartementen te kunnen realiseren. Om te vermijden dat het gebouw als een mastodont overkomt in vergelijking met de reeds bestaande bebouwing, is de horizontale benadering heel belangrijk: de bovenste bouwlaag is uitgevoerd in een andere kleur gevelsteen en de eerste twee bouwlagen zijn subtiel van elkaar gescheiden door een horizontale, terugliggende laag gevelmetselwerk.

Waarom Terca Pagus Iluzo?

Dankzij de Iluzo Pagus gevelsteen kon de aannemer op een standaard manier vermetselen, terwijl het gebouw toch het strakke en eigentijdse uitzicht van een gedunbedmortelde steen kreeg. Het uitgebreide aanbod aan bakstenen geeft de architect de mogelijkheid om eenzelfde steen(formaat) in verschillende kleuren te combineren zonder aan uniformiteit en eenheid in te boeten.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Egide Meertens Architecten bvba

Riemst

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.