Spelen met geometrische vormen

Het grondplan van deze nieuwbouwwoning volgt op de benedenverdieping de contouren van het perceel. Dat heeft de vorm van een trapezium, wat de voorgevel een breed en weids aangezicht geeft.

De bovenverdieping is een rechthoek die werd uitgelijnd op de achterzijde van de onderliggende trapezium.
Zo grenzen er zo veel mogelijk ruimtes en ruiten aan de tuin. Aan de straatkant houdt de interessante rotatie van de twee vormen en verdiepingen je blik vast.

Zorgvuldig samengestelde engobes, aangebracht op een witte of grijze basissteen, toveren elke gevelsteen om tot een kleinood waarvan het genuanceerde coloriet en de onpeilbare diepte van de kleuren uitnodigen tot ontdekken. Daarmee werpen de lichte tinten uit de Wasserstrich Special serie zich op als de ideale partner voor architecten die hun hedendaagste haute couture architectuur een extra helder karakter willen geven. 

Waarom Terca Agora Agaatgrijs?

De lichte, warme gevelstenen contrasteren knap met het zwarte aluminium schrijnwerk. Ze werden verlijmd in wild- en claustraverband. Resultaat? Een genuanceerde, tijdloze gevel.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

ORT-architecten, Wouter Vanderper

Antwerpen

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk