“Weidse uitzichten op de polders van Vlaanderen”

Moderne woonhoeve in Sint-Laureins

In het Oost-Vlaamse Meetjesland genieten de bewoners van deze woning van een landschap van polders en kreken. Met erg veel ramen aan de achtergevel gunde architect Luc Groosmans elke ruimte zicht op dit panorama. De woning is een langwerpige hoeve en heeft een zadeldak met verschillende dakhellingen. Op die manier kregen de slaapkamers achteraan de woning ramen en was er vooraan onder de steilere helling plaats voor een gang.

Waarom Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd en Koramic Tegelpan 301 Blauw Gesmoord?

Voor het dak, dat als twee afzonderlijke vlakken op het volume ligt, was de blauw gesmoorde Koramic Tegelpan 301 een evidentie. De gevelsteen Blauw-Rood Genuanceerd, gemetseld in wildverband met dunbedmortel, sluit goed aan op de tuinmuren. Het geheel is hedendaags, maar door de kleurschakering
van beide materialen ook erg warm.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.