“Witte kers op de taart”

Uitbreiding van modernistische villa in Sint-Niklaas

Deze villa uit de jaren 60 werd uitgebreid zodat ze op termijn kan functioneren als kangoeroewoning. Het nieuwe volume bevat een tweede inkom, bureau, slaapkamer, badkamer en dressing.

Daarnaast werd een deel van de bestaande woning verbouwd. Zo is de eigenaar nu een hobbykamer rijker, net als een fietsen- berging en carport. De bestaande garage werd vernieuwd en een toilet met omkleedruimte werd geïntegreerd in functie van het buitenzwembad.

De tegelpannen werden op variabele afstanden geplaatst. Zo oogt de belijning minder streng, maar blijft het horizontale karakter van de woning bewaard.

Waarom Koramic Tegelpan 301 Wit Geglazuurd?

De gevels van de bestaande woning waren al wit geschilderd. Die witte hoofdtoon moest overeind blijven, maar het materiaal mocht wel een eigentijdse toets geven aan de uitbreiding. De bouwheer was meteen overtuigd toen hij de witte gegla- zuurde Tegelpan 301 zag.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

arQ Architectenbureau i.s.m. architect D. Van de Velde

Sint-Niklaas

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.