“Eenvoud in al zijn complexiteit”

Eyecatcher langs de expressweg Aalst-Ninove

Dit gebouw wordt volledig omgeven door groen en heeft aldus weinig last van de nabije expressweg. Het transparante gelijkvloers biedt de bewoners zicht op de groene omgeving. Op de verdieping overheerst het spel tussen gesloten gevelvlakken en grote raampartijen of inpandige terrassen, eveneens met de bedoeling maximaal van de natuur te kunnen genieten.

Waarom Terca Imperium Flavius?

De Terca gevelsteen draagt door zijn lichte tint en beperkte kleurschakeringen bij tot het strakke, moderne karakter van de gevel. De lange, slanke vorm van de steen benadrukt de breedte van de gevels. Door zijn lichtgrijze tint komen ook de andere gevelmaterialen zoals het hout, de glazen borstweringen en de aluminium panelen nog beter tot hun recht.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

A-Projects, Chris Heyvaert

Haaltert

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.