Engelse tuin krijgt een strakkere make-over

“Open ruimtes brengen rust in de tuin.”

Deze jaren 70-woning beschikte initieel over een Brits geïnspireerde tuin met veel buxus, paarsbloeiende rhododendron en bloemenborders. Hoekjes, kantjes en kleine tuinkamers domineerden het geheel. De eigenaars waren toe aan een strakkere en meer open tuin. Hiervoor werd de oude tuin volledig verwijderd en omgetoverd naar een nieuw, minimalistisch ontwerp met de bestaande rhododendronstruiken als bufferzone.

De tuinaannemer zorgde voor de aanleg van de volledige tuin, een zwembad en de plaatsing van een poolhouse. De terrassen achteraan de woning, bij het zwembad en het poolhouse werden uitgevoerd in kleiklinkers. 

Authentieke toets bewaard  

Voor de kleiklinkers viel de keuze op de Trendline Atlas. Deze klinker werd reeds vooraan de woning gebruikt. Het geheel past omwille van de authentieke look van de klinkers beter bij de woning. De kleur van de kleiklinkers harmonieert mooi met de paarse bloemen van de rhododendron en oogt toch nog enigszins Brits als verwijzing naar de vroegere situatie.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

JD tuinen

Keerbergen

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.