Een duidelijke dynamiek in het straatbeeld

“Hedendaags totaalproject met de nadruk op genieten” 

Deze strakke, hedendaagse villa maakt gebruik van doordacht gestapelde volumes die voor een mooie dynamiek zorgen in het straatbeeld. Vooraan waarborgt de volledig gesloten gevel het summum van privacy. Achteraan is de villa helemaal opengewerkt en genieten de bewoners van een optimaal contact met de buitenruimte. De leefruimtes liggen iets hoger, waardoor deze zonder enig niveauverschil overgaan in de riante loungetuin met rustgevende panorama’s.

Een indrukwekkend dubbel schuifraam met slanke profielen neemt in een oogwenk de grens tussen binnen en buiten weg. Aan de tuinzijde zorgt een grote luifel voor beschutting op het terras. De rust die de woning langs buiten uitstraalt, werd langs binnen bestendigd door de selecte materialenkeuze en het zachte kleurenpalet.

Rustgevende horizontale belijning 

De bouwheer wenste een slanke en langgerekte gevelsteen in rustige grijstinten. De Wasserstrich Special Grijs voldeed aan al zijn verwachtingen. Deze steen komt bovendien perfect tot zijn recht in het wildverband en de horizontale belijning van de volumewerking, en in het contrast met de verticale gevelbekleding van de garagepoort.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Studio Segers architecten

Maaseik

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.