“Zicht op het dorp in het dal”

Nieuwbouwwoning op Huldenbergse heuvel

Aan de tuinzijde biedt dit huis een prachtig uitkijkpunt. Je tuurt er over een afhellend terrein naar het dorp in het dal. Enige minpunt van de locatie? De achtergevel is naar het noorden georiënteerd. Daarom koos de architect deels voor een plat dak. Zo krijgt de zon een optimale doorgang van de zuidelijke straatkant naar de tuin. Daarnaast brengt een hoog hoekraam extra daglicht naar binnen.

Waarom Terca Pagus Grijs-Zwart Iluzo ?

De Terca Iluzo Pagus Grijs-Zwart beantwoordt aan de verwachtingen van de architect: het is een natuurlijk ogende gevelsteen met kleurschakeringen en een robuust karakter. De bouwheer werd vooral aangetrokken door de voorgestelde werkwijze: klassiek metselwerk dat er toch uitziet als gelijmd metselwerk.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

HASA Architecten, Sarah Flebus

Huldenberg

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.