“Knipoog naar Japanse behangpatronen”

Opvallende privéwoning in Veldegem

Helemaal ingesloten tussen andere woonpercelen en hun tuinhuisjes, is deze privéwoonst origineel opgevat als een soort ‘achterkant’. Beneden zorgen strategisch gekozen vensterpartijen voor openheid.

Op de bovenverdiepingen bieden enkel kleine openingen of ‘gluurgaatjes’ zicht op de omringende tuinen, zonder inkijk van buitenaf. Langs de raampjes is de lichtinval subtiel, terwijl het licht langs de dakconstructie binnenstroomt. Een woonboxconcept laat de bewoners toe om de open ruimte boven op termijn anders in te richten, bv. als aparte slaapboxen.

Waarom Terca Egala Etna in een bijzonder metselverband?

Het speciale metselverband van Terca Egala Etna stenen is een knipoog naar Japanse behangpatronen. Het onderstreept het bevreemdende karakter van de gevel en doorbreekt tegelijk het massieve metselwerkvolume. Aan de basis van het patroon lagen geen plannen, maar een Excelbestand.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Atelier Vens Vanbelle

Veldegem

Terca Egala Etna (product uit gamma)

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.