“Een façade als een hedendaags beeldhouwwerk”

Appartementen met polyvalente ruimte in Brussel

Een hedendaags gebouw creëren dat opgaat in het Brusselse stadszicht: dat was de gedeelde doelstelling van zowel architect als eigenaar voor dit project. Door de juiste materiaalkeuze zijn zij erin geslaagd om bijzonder krachtige lijnen te brengen in de façade. Beneden is een polyvalente culturele ruimte ondergebracht, terwijl de bovenverdiepingen appartementen huisvesten.

Waarom Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd?

Ermans & Vokaer zochten lang naar de ideale gevelsteen om de afwisselende massieve en opengewerkte vlakken te accentueren en het gebouw optimaal in de stadsomgeving te laten opgaan. Uiteindelijk ging de keuze unaniem naar de Blauw-Rood Genuanceerde Terca gevelsteen. En de karaktersteen drukt duidelijk zijn stempel op het straatzicht: hij laat de façade eruitspringen, als een hedendaags beeldhouwwerk. De dunne voegen versterken dat effect. De aparte structuur en kleurnuances van de Terca Blauw-Rood Genuanceerd zorgen voor een erg levendig schouwspel.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Ermans & Vokaer Architectes

Brussel

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk