In harmonie met het omringende duinlandschap

"Nieuwe noden van de bewoners ingevuld“

Bij dit renovatieproject werd de beplanting aan de buitenzones gerespecteerd, waardoor de tuin geniet van een privaat karakter.

De tuin werd volledig aangepast aan de nieuwe noden van de bewoners. Dit behelst onder meer een betere loopfunctie om de woning heen, grotere terrassen en een voorplein waar de wagens vlot kunnen parkeren en draaien. Het grondprofiel van de duinen werd maximaal behouden, wat een speelse toets geeft aan de tuin.

Een bewuste keuze

Er werd bewust gekozen voor de Trendline Lotis. Het is immers een kleur- en maatvaste kleiklinker met een zachte en neutrale tint die mooi harmonieert met de woning. Doordat de kleiklinkers zo neutraal zijn, komt ook de beplanting beter tot zijn recht. De Trendline Lotis kleiklinkers bemossen niet, waardoor ze steeds mooi ogen en niet glad worden.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

HWS Landscaping

Kapellen

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.