“Abstracte compositie van grote glanzende gevelvlakken”

Renovatie van dienstencentrum Ledeberg

Architectenbureau De Vylder Vinck Taillieu tekende voor de renovatie van dit historische pand in Ledeberg. Terwijl het hoofdgebouw in zijn originele vorm bewaard bleef, ondergaat de voormalige achterbouw in dit renovatieproject momenteel een opvallende transformatie. De abstracte gevel- en dakconstructie is een geslaagd samenspel van glanzende gevelpannen en wit houten raamkaders in een.

Waarom zwart geglazuurde Koramic Stormpan 44?

Bij de verbouwing van het dienstencentrum treden vertrouwde materialen buiten hun ‘comfort zone’, met pannen als dak- én gevelbekleding. De zwart geglazuurde Koramic Stormpan 44 ontrolt zich in het renovatieproject tot grote, glanzend zwarte gevelvlakken die mooi contrasteren met het gerestaureerde witte hoofdgebouw van het dienstencentrum. De zwart glanzende gevelpannen en het wit gelakte buitenschrijnwerk zijn de hoofdrolspelers in deze verticale compositie met abstracte volumes.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Facturen
 

Architecten De Vylder Vinck Tailleu

Ledeberg

zwart geglazuurde Koramic Stormpan 44

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.