Structureel aangepakt

“Meer ziel, leven en tactiliteit”

Deze woning uit de late jaren ’60 werd in opdracht van de nieuwe eigenaar gerenoveerd om er meer ziel, leven en tactiliteit in te brengen. De oorspronkelijke woning was degelijk gebouwd met wanden in gewapend beton en vrij geometrisch opgevat, maar beschikte slechts over kleine raamopeningen. Ook was er in de loop der jaren achteraan aangebouwd, onder andere met opslagruimte en een garage.

De woning werd structureel aangepast en de raamopeningen vergroot, maar met voldoende oog voor privacy vanaf de straatkant. De bouwheer wenste er op een prominente plaats een vleugelpiano in onder te brengen en hiervoor werd als het ware een hap genomen uit een hoek van de verdieping langs de straatkant. Deze werd in glas uitgewerkt, wat extra perspectief en openheid bood. Achteraan werd de bestaande aanbouw gesloopt en de keuken opengetrokken met een openschuifbare hoek in glas. Dit versterkte optimaal de relatie tussen binnen en buiten.

Kleur en structuur in de gevels

Voor de nieuwe gevelafwerking werd gewerkt met de Terca Wasserstrich Special Karmijnrood die verlijmd werd. Dit bracht kleur en structuur in de gevels. Aansluitend hierop werd gebruikgemaakt van de Koramic Tegelpan Aleonard Esprit Patrimoine Rouge de Mars. Het geheel kreeg daarmee een meer hedendaagse look en werd tevens voorzien van een eigentijdse energiebeheersing.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.