Update naar hedendaags wooncomfort

“Strak bouwvolume met verweerde, natuurlijke aanblik”

De oorspronkelijke fermette was toe aan een integrale update naar hedendaags wooncomfort. Het eerder sobere geometrische bouwvolume van de klassieke woning met zadeldak werd behouden, althans met een strakkere stilering. Na ontmanteling van de buitenschil en plaatsing van na-isolatie kreeg de woning een nieuw uniform jasje. Eenzelfde afwerkingsmateriaal voor gevels en dakvlakken creëert een monolithische aanblik en draagt bij tot sereniteit in de vormgeving en het materialenpalet.

Een uitbouw vooraan vormt de enige doorbreking van het gestroomlijnde woningvolume en accentueert de inkomzone. Het spievormig uitgewerkte voorkader verleent dit opvallende element de nodige architecturale luchtigheid.

Tijdloze karaktervolle uitstraling

De zacht golvende Koramic Stormpan 44 Oud Latem rood met stijlvol verweerd uitzicht geeft de woning een warme, natuurlijke uitstraling. Tevens zorgen de subtiele kleurschakeringen voor een genuanceerde, tijdloze en karaktervolle look. Het speelse reliëf van de pannen staat mooi in contrast met de strak afgelijnde gebouwvorm en het aluminium buitenschrijnwerk.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Architect Edel Gallein

Oostkamp

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.