Twee distinctieve volumes

“Maximale connectie met de buitenruimtes”

De bestaande woning werd gerenoveerd om te voldoen aan het hedendaagse wooncomfort. Qua vormentaal werd geopteerd voor twee volumes. De zijgevel op het gelijkvloers en achteraan werden opengetrokken met grote glaspartijen. Zo werd een maximale connectie met de buitenruimte tot stand gebracht.

De eerste verdieping en de gevel aan de straatzijde zijn dan eerder gesloten. De uitkraging van de verdieping zorgt voor een passieve koeling. Het Eco-brick concept met smallere gevelstenen zorgde voor een optimale isolatie en liet smallere dagkanten aan de ramen toe. Ook de onderkant van de uitkraging werd in dezelfde gevelsteen opgetrokken.

Speels contrast met het schrijnwerk

Er werd geopteerd voor een duurzame en tijdloze gevelbekleding die tevens past binnen de landelijke omgeving. De Metropolis Vesta Zwart Eco-brick gevelsteen is een mooi genuanceeerde steen die zorgt voor een speels contrast met het zwarte aluminium schrijnwerk en het plooiwerk. Deze gevelsteen zorgt tevens voor een zachte dynamiek in de massieve gevelvlakken. Ook de extra mogelijkheden op het vlak van isolatie met de smallere steen speelden een rol in de keuze van het gevelmateriaal.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

KLOU - Architecten, Roeselare

Veldegem

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.