Restauratie Stadhuis Dendermonde

De Lakenhalle en het Schepenhuis werden in een nieuw kleedje gestopt, en doen nu dienst als nieuw toeristisch infokantoor en bezoekersruimte.

Voor de binnenrestauratie van de Lakenhalle en het Schepenhuis werden binnenmuren, voorzetwanden en vloerdelen uitgebroken, waardoor de middeleeuwse Lakenhalle opnieuw gestalte kreeg. De muren werden wit gekaleid en oude vloeren werden hersteld. Om de historische Lakenhalle in haar oude glorie te herstellen, werd er voor de opvallende trappen gebruikgemaakt van kleiklinkers van Wienerberger, namelijk Oud Hollands Oud Breda. 

De Lakenhalle en het Schepenhuis, helemaal in een nieuw kleedje, doen nu dienst als een nieuw toeristisch infokantoor en een bezoekersruimte in het thema ‘Dendermonde voor, tijdens en na de Groote Oorlog’. 

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Studiebureau Stad Dendermonde

Dendermonde

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.