“Gevelmaterialen die uitblinken in eenvoud”

Uitbreiding residentieel complex in Namen

Een sober en compact wooncomplex. Volledig in beton. En van de hand van Roger Bastin, een Naamse architect die midden vorige eeuw furore maakte in binnen- en buitenland. Dit typische staaltje modernisme kreeg recent een hedendaagse uitbreiding toegemeten. Naast tien extra appartementen biedt het complex nu ook onderdak aan onder meer een praktijk voor kinesitherapie en een nieuwe lift en trap. De grote uitdaging? Een coherent plaatje creëren dat af is.

Waarom Koramic Tegelpannen?

De gevel van het uitgebreide wooncomplex blinkt uit in eenvoud en soberheid, maar weet tegelijk natuurlijke materialen een moderne look mee te geven. Zo zorgen de Koramic tegelpannen voor een verrassende mix van tinten zwart, bruin, en antraciet. Zelfs de geglazuurde wijnrode tegelpannen vinden moeiteloos hun plaats in de donkere, glanzend grijze gevelbekleding. Een subtiele extra touch, perfect in harmonie met de bestaande betonnen gevel.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
 

Aterlier 4D

Namen

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk