"Niveauverschil overbrugd"

Ruimte om te feesten

Dit project omhelsde de renovatie van een oude woning in manoire stijl en de nieuwbouw van een feestzaal. Het zalencomplex omvat twee delen, één aan de achterzijde en één aan de rechterzijde. Beide zalen beschikken over een aanpalend tuingedeelte.

Het niveauverschil van 1 m vanaf de feestzaal tot aan de achtertuin vormde een grote uitdaging. Om deze reden werd de ceremonietuin met prieel vier trappen lager gesitueerd. Een ander aandachtspunt betrof het behouden van het zicht op de omgeving.

Waarom Kwadrata Lotis getrommeld?

Voor de terrassen is er gewerkt met de Kwadrata Lotis getrommeld. De klant wou klinkers die heel nauw tegen elkaar aansluiten, maar toch ook wel een bepaalde charme uitstralen. Ook sluit deze klinker mooi aan bij de zwartgelakte aluminium plantenbakken.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Tuinaanleg Gert Kwanten

Borgloon

Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.