"Niveauverschil overbrugd"

Ruimte om te feesten

Dit project omhelsde de renovatie van een oude woning in manoire stijl en de nieuwbouw van een feestzaal. Het zalencomplex omvat twee delen, één aan de achterzijde en één aan de rechterzijde. Beide zalen beschikken over een aanpalend tuingedeelte.

Het niveauverschil van 1 m vanaf de feestzaal tot aan de achtertuin vormde een grote uitdaging. Om deze reden werd de ceremonietuin met prieel vier trappen lager gesitueerd. Een ander aandachtspunt betrof het behouden van het zicht op de omgeving.

Waarom Kwadrata Lotis getrommeld?

Voor de terrassen is er gewerkt met de Kwadrata Lotis getrommeld. De klant wou klinkers die heel nauw tegen elkaar aansluiten, maar toch ook wel een bepaalde charme uitstralen. Ook sluit deze klinker mooi aan bij de zwartgelakte aluminium plantenbakken.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Tuinaanleg Gert Kwanten

Borgloon

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk