"Materialen die mooier worden met de jaren"

Rustieke bestrating voor landelijke hoeve

De oude landweg naar deze grote hoeve in Middelburg werd volledig heraangelegd. Meer dan 2000 m2 bestrating verbindt nu de gebouwen met de hoofdweg. Daarbij werd uitdrukkelijk gekozen voor kleiklinkers, een duurzaam materiaal dat zijn kleur behoudt en met de jaren een mooie patine ontwikkelt. 

De klinkers werden in sporen aangelegd met gras ertussen, dit alles op een waterdoorlatende onderfundering die overtollige neerslag meteen laat wegspoelen.

Waarom Authentica Retro Varia?

De kleiklinker Authentica Retro Varia heeft van nature een uniek kleurenpalet dat bestaat uit een mix van rood, geel en brons.

Deze kleurenmix sluit mooi aan bij de stijl van de woning. Bovendien zorgt de aanleg van groenzones rond de kleiklinkers voor een erg goede afwatering, wat een voorwaarde was voor dit project in ruraal gebied.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

VPK-ALBO, Tanio Van Paemelen

Middelburg

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.