“Strakke lijnen met een warme uitstraling”

Seventies design herschapen tot hedendaagse kangoeroewoning

Achter deze gesloten gevels in zachtgrijze baksteen schuilt het skelet van een woning die dateert uit de jaren ’70. De vrijstaande woning werd tot op het bot gestript, tot enkel de ruwbouw nog overbleef. Vandaag herrijst er op dezelfde plek in Bonheiden een kangoeroewoning.

De laatste stap in de renovatie was een gloednieuwe gevel in steen, die mooi contrasteert met de houten latten voor de glaspartijen. Die geven op hun beurt verfijning aan de grote gevelvlakken en maken de link tussen het gebouw en zijn groene omgeving.

Waarom Terca Wasserstrich Special Grijs?

Het ontwerp voor deze woning werd zowel qua vorm als qua materiaalgebruik erg minimalistisch aangepakt, wat meteen ook de aanleiding was om voor de subtiliteit van de Wasserstrich Special te opteren.

De voegkleur is daarbij cruciaal: de keuze voor een toon-op-toon uitvoering in grijs benadrukt de rust van het ontwerp, helemaal in lijn met de omgeving.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Producten

 

S3Architecten, Annelies Artoos

Bonheiden

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.