Sober kleurenpalet met natuurlijke nuances

“Monolitische vermomming als bescherming van de interne ruimte”

Deze bestaande, vrijstaande woning werd grondig gerenoveerd. De bestaande gevel werd verwijderd om plaats te maken voor een nieuwe schil die als het ware rond de constructie gedrapeerd werd als een monolitisch geheel met introvert karakter.

Het strak omlijnde kader werd subtiel doorbroken door een sober kleurenpalet met natuurlijke nuances. Gevel noch dak domineren het gebouw. De woning wil zich immers niet aan de omgeving opdringen, wat primeert bij dit project is de interne ruimte.

Waarom Terca Artiza Colorada en Koramic Aleonard Esprit Patrimoine Vert de lichen?

Baksteen en tegelpan werden op elkaar afgestemd qua kleur en structuur. Samen met de overige materialen resulteert dit in een sober kleurenpalet met natuurlijke nuances. Het gebruik van baardvoeg en claustra doorbreekt het strakke karakter en draagt bij tot het monolitisch uitzicht.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.