"Architectuur is de kunst van de suggestie.” (Daniel Pennac)

Knap kantoorgebouw in Nijvel

Alle kantoorruimtes in dit gebouw liggen genesteld rond de patio. Die is bovendien omringd door glazen wanden. Zo krijgen de bureaus voldoende licht binnen en staan ze visueel met elkaar in contact.

Boven 2 verdiepingen bedrijfsruimte bevindt zich een appartement dat wel volledig werd afgeschermd van de rest van het gebouw. Een ruim dakterras biedt er een panoramisch zicht over de stad. En het aflopende bouwvolume weerspiegelt de hellingsgraad van de straat.

Waarom Terca Milosa Kogelbloem?

Het gebouw huisvest een bank-verzekeraar. Codewoorden voor de uitstraling van het kantoor waren dus soberheid, transparantie en vertrouwen. Daarnaast wilde de architect het bouwwerk op een eigentijdse manier in zijn stedelijke omgeving inbedden. De look van Milosa Kogelbloem sloot mooi aan bij zowel de functie als de omgeving van het gebouw

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 
Calimucho architecture, Auffray Deghorain

Nijvel

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.