“Architectuur en zijn omgeving zijn één”

Woning met diagonale lijn in Duisburg

Bij deze landelijk gelegen privéwoning valt de hypar-dakconstructie meteen op. Het klassieke zadeldak werd gedraaid, zodat de nok diagonaal loopt, en vervolgens gespiegeld, zodat de hoogste punten aan de gevel uitkomen. In het midden van het groendak is er een plat vlak voorzien als terras. Onder het dakpunt aan de tuinzijde ontstaat en dubbelhoge leefruimte. Aan de andere kant biedt de slaapkamer op de verdieping een fraai uitzicht op het Tervurense landschap. Ruimtelijkheid troef!

Waarom Terca Milosa Kogelbloem?

De Terca Kogelbloem gevelsteen heeft met zijn eigenzinnige kleurenpalet iets weg van een camouflagepatroon. Hij past dan ook perfect bij de glooiende tuin en het groendak van de moderne woonst. Om de abstracte gevelpartijen en het speelse karakter van de Kogelbloem stenen extra tot hun recht te laten komen, werd ervoor gekozen om ze te verlijmen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Jan de Moffarts i.s.m. Steven Bosmans

Duisburg

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.