Maximaal geënt op de groene omgeving

“Landschap als schilderij”

Het landschap biedt zich binnen deze strakke, hedendaagse woning aan als een schilderij. Een geïntegreerd overdekt terras vormt de schakel tussen de buitenkamer en de leefruimtes. In schril contrast met de landschappelijke betrokkenheid wordt de woning ‘afgesloten’ van de straat door middel van een pivoterende poort die opgaat in een zwart gevelvlak.

Een pastorijwoning wordt de spiegel voorgehouden. Vanuit het inkomgedeelte krijgt men zicht op de patiotuin die gekoppeld wordt aan de spreekkamer. Kasten laten ruimtes in mekaar overlopen. Vanuit de bureauruimte op de verdieping kijkt men over de trap op het weidse landschap. Houtaccenten doorbreken het gewenste zwart-wit contrast.

Tonaliteit en speelse nuances

De architect heeft een zwak voor baksteen omwille van zijn duurzaamheid, textuur, patine, nuances en verwevenheid met de Belgische bouwtraditie. De Terca Artiza Hectic zorgt er met zijn tonaliteit en speelse nuances voor dat de gevelpartijen niet te massief overkomen en dat de woning als een natuurlijk geheel mee opgaat in het groen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Egide Meertens Plus Architecten

Kerniel

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.