Heldere lijnvoering en maximale groenbeleving

“Gefragmenteerde tuin met sterke ruggengraat”

Voor deze woning op een smal en diep perceel werd een tuin ontworpen en aangelegd als een strakke, stedelijke voor-, zij- en achtertuin met een moderne en heldere lijnvoering en maximale groenbeleving. Het betreft hier een complexe tuinaanleg waarbij verschillende disciplines op elkaar werden afgestemd: verhardingen, metaaltoepassingen, vijveraanleg, hout, metselwerk, verlichting…

Het tuinterras werd niet tegen de achtergevel aangelegd, maar situeert zich midden in de tuin, waar het meer zon zal vangen. Zicht- en wandelassen brengen structuur en perspectief. Diverse compartimenteringen laten de tuin groter uitschijnen dan hij in werkelijkheid is. De verhoogde vijverbak zorgt voor een extra rustgevend element.

Slim contrasterende materialen

Er werd gewerkt met Oud Hollands Oud Maastricht kleiklinkers omwille van het evenwichtige en geschakeerde kleurenpalet. De diverse kleuren refereren aan de andere uiteenlopende materialen die gebruikt werden. De bruinzwart getinte klinkers passen bij het schrijnwerk, de paarsbruine bij de gevelsteen en de donkere bij het metaal.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Tuinarchitectuur Vranckx

Geel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.