“Monumentale rode beuken bepaalden ontwerp en materiaalkeuze”

Tandartspraktijk met appartement in Kortrijk

De moderne tandartspraktijk bestaat uit 6 kabinetten met lange horizontale ramen. Die zorgen voor een evenwicht tussen privacy binnenskamers en contact met de buitenwereld.

In de kelder kregen de technische installaties hun plekje, terwijl de bovenverdieping discreet wordt ingenomen door een appartement. Inclusief daktuin, ruime terrassen en een prachtig panorama over Kortrijk.

Waarom Terca Classo Blauw-Rood Genuanceerd en Terca Wasserstrich Special Karmijnrood?

Naast het gebouw zetten 6 monumentale rode beuken de toon. Die bladerrijke omgeving bepaalde de inplanting en de materiaalkeuze van het gebouw.

De rood-paarse stenen vormen een knappe achtergrond voor de wisselende seizoenskleuren van de beukenbladeren. Het akoestisch dempend vermogen van de Terca gevelstenen was een bijkomende troef. Want het gebouw ligt vlak bij een drukke snelweg.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.