Integratie van een poolhouse

“Eenheid brengen in de buitenruimte” 

Na de plaatsing van een poolhouse bij hun zwembad beslisten de bewoners om hun tuin te voorzien van een extra verharding met kleiklinkers.

Het zwembad en het tuinpad waren al aangelegd met kleiklinkers. Om meer eenheid te brengen in de tuin en om de poolhouse te integreren in het geheel, werd het bestaande kleiklinkergedeelte uitgebreid.

Harmonieuze toepassing 

De keuze voor de Authentica Nostalgie kleiklinker lag voor de hand. Het is dezelfde klinker die al gebruikt werd in de tuin. Met zijn zachte, warme tint zorgt deze kleiklinker voor een aangename en tijdloze sfeer, helemaal in harmonie met de woning en met de nieuwe tuinconstructie.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.