“Symbiose van renovatie en nieuwbouw”

Uitbreiding van schooltje te Roselies

Het authentieke basisschooltje in Roselies is na vele jaren te klein geworden. Een uitbreiding was aan de orde. De centrale karaktervolle muur werd behouden en links daarvan rees een volledig nieuw volume uit de grond. Dit gebouw herbergt de kleuterklasjes op het gelijkvloers en de klassen van de lagere school op het verdiep.

Waarom Terca Pagus Grijs-Zwart Iluzo?

Ten eerste voldoet de steen aan de voorschriften die een homogeen en monolithisch bouwwerk vooropstelden. Daarnaast is het een materiaal- soort die niet alleen de brug maakt tussen renovatie en nieuw, tussen de oude gevel en het moderne bijgebouw. De steen kan ook in perfecte symbiose worden gebruikt zodat het oude, bestaande gebouw wordt opgewaardeerd, terwijl de nieuwbouw contrasteert door zijn open en ruimtelijk aspect.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Aktepe Naem & associés

Roselies

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.