Woonblok met unieke vormen in Westerlo

Dit wooncomplex met 8 appartementen ligt nabij het centrum van Westerlo en kijkt tegelijk uit op een natuurgebied. Deze schizofrenie keert ook terug in de architectuur, die strakke lijnen combineert met weel- derige ronde vormen. De oude tuinmuur bewaart het karakter van de straat.

Waarom Terca Pagus Rood-Bruin Iluzo ?

De gevel geeft dankzij het gebruik van het Iluzo formaat de illusie van gelijmd metselwerk, maar is wel degelijk gemetseld. De Iluzo Pagus veroudert op unieke manier, zonder mogelijke verkleuring van de voegen. Door het gebruik van verschillende kleuren komt het geheel minder monotoon over, waardoor dit woonblok perfect past binnen de heterogene omgeving.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Frédéric Vander Laenen

Westerlo

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.