“Functionele speelsheid”

Verspringende volumes

Deze BEN-woning is gelegen in een rustige groene omgeving van Dilbeek en bestaat uit verscheidene in- en uitspringende volumes. Dit geeft alvast een dynamisch karakter aan het gebouw.

De uitspringende delen hebben ook nog een andere functie, ze dienen immers ook als bescherming van de ramen. Ze schermen deze af van de regen en zorgen voor koelte door natuurlijke schaduw in het hoogseizoen. In de tussenseizoenen helpt de zon de woning mee opwarmen.

Waarom Terca Pagus Grijs-Zwart Iluzo?

Gezien de groene omgeving waarin de woning zich bevindt, werd er resoluut gekozen voor contrasterende grijstinten. Om de betongrijze wanden van de inrit en ondergrondse carport te verbinden met de zwarte raamkaders, werd er gekozen voor de Terca Pagus Grijs-Zwart Iluzo die de gebruikte materialen in perfect evenwicht brengt. De kleurschakeringen in de gevelsteen geven nog meer speelsheid aan de volumes en het lijnenspel van de gevels.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

A-projects, Chris Heyvaert

Dilbeek

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.