“Functionele speelsheid”

Verspringende volumes

Deze BEN-woning is gelegen in een rustige groene omgeving van Dilbeek en bestaat uit verscheidene in- en uitspringende volumes. Dit geeft alvast een dynamisch karakter aan het gebouw.

De uitspringende delen hebben ook nog een andere functie, ze dienen immers ook als bescherming van de ramen. Ze schermen deze af van de regen en zorgen voor koelte door natuurlijke schaduw in het hoogseizoen. In de tussenseizoenen helpt de zon de woning mee opwarmen.

Waarom Terca Pagus Grijs-Zwart Iluzo?

Gezien de groene omgeving waarin de woning zich bevindt, werd er resoluut gekozen voor contrasterende grijstinten. Om de betongrijze wanden van de inrit en ondergrondse carport te verbinden met de zwarte raamkaders, werd er gekozen voor de Terca Pagus Grijs-Zwart Iluzo die de gebruikte materialen in perfect evenwicht brengt. De kleurschakeringen in de gevelsteen geven nog meer speelsheid aan de volumes en het lijnenspel van de gevels.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

A-projects, Chris Heyvaert

Dilbeek

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk