Woning met bijgebouw in Vlimmeren

Een oudere alleenstaande dame vroeg de architect een woning te ontwerpen met alle functies op de begane grond. Op de verdieping werd een logeerruimte voor een van haar kinderen en een knutselruimte voorzien. Bij de woning wenste zij een bijgebouw, eveneens in dezelfde gevelsteen, dat dienst kon doen als carport, tuinberging maar ook als overdekt terras bij het zwembad.

Waarom Terca Wasserstrich Special Rood?

De architect en de eigenares kozen voor een speciale gevelsteen die paste bij de vrij strakke en sobere architectuur. De Wasserstrich kwam er als beste uit omwille van zijn speciale afmetingen. De steen werd bovendien verlijmd om hem nog beter tot zijn recht te laten komen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Architectenburo Anja Vissers

Vlimmeren

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.